Bakan Ersoy, Izmir'de AK Parti'ye Katilanlara Rozet Takti

Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Izmir Il Baskanliginda düzenlenen 2023’e Dogru Sehir Bulusmalari Izmir Online Üye Katilim Töreni"ne katildi. Bakan Ersoy, “2023 çok çok önemli. Sadece Türkiye açisindan degil, dünya açisindan çok önemli" dedi.

Bakan Ersoy, Izmir'de AK Parti'ye Katilanlara Rozet Takti
Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Izmir Il Baskanliginda düzenlenen "2023’e Dogru Sehir Bulusmalari Izmir Online Üye Katilim Töreni"ne katildi.

Bir dizi ziyaret ve incelemeler yapmak üzere Izmir’e gelen Ersoy, kentte çok iyi karsilandigini ve önemli ziyaretlerde bulundugunu söyledi.

Izmir’de tas üstüne tas koyabilmek için büyük çaba gösterdiklerini belirten Ersoy, sunlari söyledi:

“2023 çok çok önemli. Sadece Türkiye açisindan degil, dünya açisindan çok önemli. Dünya 100 yilda bir karsimiza çikan sorunlarla karsilasmaya basladi.

Pandemi 100 yilda bir oluyor. 30 yilda, 50 yilda bir olan savaslar bölgemizde gerçeklesmeye basladi.

Dünyamiz, dirayetli, becerikli liderlere ihtiyaç duydugu bir dönemde. Eger dogru lidere, becerikli lidere, dirayetli lidere, dünyada sözü dinlenen lidere sahip degilseniz ülke olarak çok zorluk çekeceginiz bir dönemden geçersiniz. Ama Türkiye olarak biz sansliyiz. Dünyada sözü geçen dirayetli bir liderimiz var ama sizin gibi de yol arkadaslari var."

“Yerel yönetimleri mutlaka harekete geçirmek lazim”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da Buca ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklügündeki deprem nedeniyle Izmirlilere geçmis olsun dileklerini ileterek, "Buranin fay hatti oldugunu biliyoruz. Yerel yönetimleri mutlaka harekete geçirmek lazim. Bu söylemleri her zaman her yerde konusmak lazim. Sadece iktidarlarin yaptiklariyla degil, yerel yönetimlerin de büyük katki vermesi lazim. Yerel yönetimler çalismiyorsa, gördügüm kadariyla Izmir’de çalismiyor, çok bir sey yapma imkani olmuyor. Bugün Kültür ve Turizm Bakanimizi dinledim. Gerçekten dertli bir insan. Yani bu bölgeye bir seyler yapmak için çirpinirken bakiyorsun bazi yerlerde taseron kullanarak projeyi bozmaya kalkmislar, odalar vasitasiyla. Bazi yerleri de kendileri izin vermeyerek, imza atmayarak Izmir’in önünü kapatmislar. Bunlari her yerde anlatmamiz lazim. Izmir’in koktugunu anlatmamiz lazim. Izmir trafiginin berbat oldugunu anlatmamiz lazim ve Izmir’in benim gördügüm, hiçbir il ile yarisamayacak derecede gecekondu kenti oldugunu anlatmamiz lazim. Yillardir Izmir’i yönetenin CHP oldugunu anlatmamiz lazim. Çekinmeyin, korkmayin, anlatin" dedi.



“Üyelik, o partiye aidiyeti ifade eder”

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli ise yeni katilimcilarla kutlu yolda beraber yürüyeceklerini dile getirerek, “Üyelik, o partiye aidiyeti ifade eder. En önemli görevimiz üyelik görevidir. Il baskani, milletvekili olursunuz hepsi gelir geçer. Önemli olan üyeliktir. Bu bagi birlikte tesis edecegiz. AK Partinin son anketlerde büyük bir yükseliste oldugunu hepimiz görüyoruz. Ama geçtigimiz aylarda ekonomik dalgalanmalardan dolayi sikintili anlarimiz da oldu. Bu üyeler bugün degil dün o sikintili dönemde partimize katilan üyeler. Bunun anlami daha da farkli. Son üç yilda 201 bin üyemiz içerisinde online olarak 9 bin 226 üyemiz var. Bu günde temsilen bu yil bu yöntemle partimize katilan 150 arkadasimizin rozetlerini takacagiz. Hos geldiniz, sefa getirdiniz, iyi ki geldiniz” ifadelerini kullandi.

Törende, Kültür ve Turizm Bakani Ersoy ve parti yöneticileri, yeni üyelere rozetlerini takti.
Kaynak: İHA