Suluova TSO Ve TOBB'dan 500 Ihtiyaç Sahibi Ögrenciye Mont Yardimi

Suluova Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan Suluova’da egitim gören 500 ihtiyaç sahibi ögrenciye kis destegi olarak mont yardimi yapildi. Montlar, Suluova TSO Baskani Turgut Aksu tarafindan Kaymakami Safak Gürçam’in da bulundugu programda ögrencilere ulastirilmak üzere Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Davu ve sube müdürü Hüsamettin Elmas’a teslim edildi.

Suluova TSO Ve TOBB'dan 500 Ihtiyaç Sahibi Ögrenciye Mont Yardimi
21 yildir geleneksel hale getirilen egitim yardimlarina bu yil da devam etmenin mutlulugunu yasadiklarini belirten Turgut Aksu, önceki yillarda da ihtiyaç sahibi ögrencilere tablet, bot ve mont yardiminda bulunduklarini hatirlatarak bu yil da 100 bin TL’lik egitim yardimi bünyesinde alinan montlarin ilçe merkezi ile ve köylerdeki ögrencilere ulastirilacagina degindi.

Egitime katkida bulunmanin mutlulugunu yasadiklarini vurgulayan Aksu, “Basta Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskanimiz M. Rifat Hisarciklioglu’na, Kaymakamimiz Safak Gürçam’a, Milli Egitim Müdürümüz Ahmet Davu’ya, okul müdürlerimize ve ögretmenlerimize sagladiklari katkilarindan dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ihtiyaç sahibi ögrencilere yapilan yardimin çok anlamli olduguna isaret eden Kaymakam Gürçam ise emegi geçen oda yöneticileri ve üyelerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA