Sürücülerin Tartismasi Kaza Ile Sonlanmisti, O Anlar Kameraya Yansidi

Kocaeli’de seyir halinde tartismaya baslayan iki sürücünün idarelerindeki otomobillerin kazaya karismasi neticesinde 1’i agir 5 kisi yaralanmisti. Kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Sürücülerin Tartismasi Kaza Ile Sonlanmisti, O Anlar Kameraya Yansidi
Kaza, dün aksam saatlerinde Basiskele D-130 Karsiyaka sapagi Istanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.Ö. idaresindeki 41 E 9633 plakali Honda marka otomobil ile Ç.K. hakimiyetindeki 10 ACU 937 plakali Fiat Marka otomobil sürücüsü arasinda seyir halindeyken tartisma çikti. Tartisma sirasinda araçlar birbiriyle çarpisti. Çarpismanin etkisiyle Ö.Ö. kontrolündeki otomobil savrularak, yolcu indiren A.G. idaresindeki 41 FU 441 plakali Mercedes marka sehirlerarasi otobüs ile seramik yüklü paletlerin arasinda kaldi. Ç.K. hakimiyetindeki otomobil ise ayni otobüse yandan çarpti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafindan Ö.Ö., K.C.S. ve S.T. sikistiklari yerden çikartildi. Saglik ekipleri tarafindan yarali Ö.Ö., K.C.S., Ç.K. ve ismi ögrenilemeyen bir yarali ambulansla çevre hastanelere kaldirildi. Agir yaralanan S.T.’nin hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.

Öte yandan, kaza ani güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kaza yapan iki otomobilin birbirine çok yakin seyrettigi ve çarpisarak sürüklendikleri görüldü.

Kazaya iliskin incelemeler sürüyor.
Kaynak: İHA