Sehit Tuncay Arslan, Sehadetinin 6. Yilinda Dualarla Anildi

24 Kasim 2016 Sirnak’ta arama faaliyeti sirasinda PKK’li teröristlerin önceden yola tuzakladigi patlayicinin infilak ettirilmesi sonucu sehit olan Jandarma Uzman Çavus Tuncay Arslan, isminin verildigi okulun ögrencileri ve ögretmenleri tarafindan mezari basinda anildi.

Sehit Tuncay Arslan, Sehadetinin 6. Yilinda Dualarla Anildi


24 Kasim 2016’da Sirnak’ta arama faaliyeti sirasinda PKK’li teröristlerin önceden yola tuzakladigi patlayicinin infilak ettirilmesi sonucu sehit olan Jandarma Uzman Çavus Tuncay Arslan için ögretmen ve ögrencilerden olusan bir grup mezari basinda dua etti. Daha sonra ise okulda program düzenlendi.

Törende konusan Sehit Tuncay Arslan Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Yüksel Sen, “Ögrencilerimiz, hem okulumuza ismi verilen Sehit Tuncay Arslan’i hem de vatanimiz ugruna gözlerini kirpmadan sehadet serbetini içen diger kahraman sehitlerimiz için hatim okudu. Ülkemizin bir karis topraginin kimseye birakilmayacagini ve gerekirse bu ugurda Türk milletinin her yastan ferdinin vatanini savunmaya hazir oldugunun bir kez daha gösterdik” dedi.



Törende Sehit Tuncay Arslan Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri tarafindan okunan Kur-an’i Kerim hatmi bagislandi ve Ilçe Müftüsü Mustafa Kizmaz tarafindan duasi edildi. Törene Korkuteli Kaymakami Sezgin Üçüncü, Belediye Baskan Yardimcisi Recep Sahin, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Vedat Kilinç, Emniyet Müdürü Tuncay Demirel, Milli Egitim Müdürü Akif Tak, Ilçe Müftüsü Mustafa Kizmaz, Sehit Tuncay Arslan’in babasi Celal Arslan, annesi Sati Arslan, kardesleri akrabalari, siyasi parti temsilcileri ve ögretmenler katildi.

Kaynak: İHA