Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu Manisa'da Incelemelerde Bulundu

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Manisa’da gerçeklestirilen programda bir takim incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.

Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu Manisa'da Incelemelerde Bulundu
Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, bir dizi ziyaret ve etkinliklere katilmak üzere Manisa’ya geldi. Manisa’daki programlarina ilk olarak geçtigimiz günlerde hayatini kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Il Baskani Murat Öner’in ailesine taziye ziyaretinde bulunarak basladi.

Merhum Öner’in annesi Fatma Öner, esi Nevin ve evlatlari Mehmet Ali, Fatma Nur ve Emine Naz Öner’e ve kiz kardesi Yasemin Ergümüs’e taziye dileklerini ileten Bakan Kasapoglu ve beraberindekiler merhum Murat Öner’in ruhuna ithafen dualar okudu. Bakan Kasapoglu ayrica MHP Manisa Il Baskanligini da ziyaret ederek partililere taziyelerini sundu. Burada bir süre partililerle sohbet eden Bakan Kasapoglu Manisa Celal Bayar Üniversitesinin (MCBÜ) 30. Akademik Açilis Töreni’ne katildi.

Bakan Kasapoglu programin ardindan üniversite bünyesinde hizmete baslayan Genç Ofis’in açilis programina katildi.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Sehzadeler Belediyesi tarafindan, kaykay ve paten sporculari için bakanligin da destegiyle yapilan Kaykay ve Paten Parki’nda incelemelerde bulundu. Kaykay ve paten sporcularinin gösterilerini izleyen ve onlarla bir süre sohbet eden Bakan Kasapoglu hizmeti nedeniyle Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’i tebrik ederek, parkin Sehzadelerin gençlerine hayirli olmasini diledi.

Bakan Kasapoglu daha sonra restorasyon çalismalarina devam edilen Manisa 19 Mayis Stadyumunda incelemelerde bulundu. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve santiye görevlilerinden bilgi alan Bakan Kasapoglu Manisa FK Yönetim Kurulu Baskani Mevlüt Aktan ile bir araya geldi.

Bakan Kasapoglu daha sonra Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi’yi de ziyaret etti. Bakan Kasapoglu’nu Yunusemre’de agirlamaktan mutluluk duyduklarini ifade eden Baskan Çerçi, belediye olarak gençlere yönelik yaptiklari çalismalar hakkinda bilgi verdi. Ziyaret sonrasi Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdigi Yunus Emre Millet Çarsisi’ni gezen beraberindeki heyetle birlikte gezen Bakan Mehmet Muharrem Kasapoglu, proje hakkinda Baskan Çerçi’den bilgi aldi. Daha sonrasinda antrenörlerle bulusan Bakan Kasapoglu Manisa’dan ayrildi.

Bakan Kasapoglu’nun Manisa programlarina Vali Yasar Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kivircik, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli, ilçe belediye baskanlari, daire müdürleri ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA