'Kurtlar Vadisi Çakir'in Kumarhanesine Baskin

Üsküdar’da kumar oynatildigi belirlenen bir is yerine baskin yapan ekipler, toplam 27 kisiye 51 bin 57 TL para cezasi kesti. Is yerinin Kurtlar Vadisi dizisinde Çakir karakterinin islettigi kumarhanenin sahnelerinin çekildigi yer oldugu ögrenildi.

'Kurtlar Vadisi Çakir'in Kumarhanesine Baskin
Üsküdar Kuzguncuk Mahallesi Gümüs Yolu Caddesi’ndeki bir mekanda kumar oynatildigi bilgisini alan Ahlak Büro Amirligi ekipleri çalisma baslatti. 11 Kasim Cuma günü saat 23.30 siralarinda söz konusu adrese yapilan baskinda, Teksas pokeri ve black jack isimli kumar oyunu oynatildigi belirlenen mekanda oyun oynayan 27 kisi ve is yeri sahibi yakalandi. 27 sahsa Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesi geregince toplam 51 bin 57 TL idari para cezasi yazilirken, is yeri sahibi hakkinda ise "kumar oynatmaya yer temin etmek" suçundan adli islem yapildi. Mekan da ruhsatsiz faaliyet gösterdiginden zabita ekiplerince mühürlendi. Kumar malzemesi olarak kullanilan 800 adet para yerine kullanilan renkli pul ve 4 deste çesitli oyun kartlarina da el koyuldu.

Baskin yapilan kumarhanenin Kurtlar Vadisi dizisinde Çakir karakterinin islettigi kumarhaneye iliskin sahnelerin çekildigi yer olmasi ise ‘dizi gerçek oldu’ dedirtti.
Kaynak: İHA