AK Partili Kaya Açiklamasi 'Eser Ve Hizmet Siyaseti Yapiyoruz'

AK Parti Çorum Milletvekili Oguzhan Kaya, AK Parti’nin hizmet ve eser siyaseti yaptigini söyledi.

AK Partili Kaya Açiklamasi 'Eser Ve Hizmet Siyaseti Yapiyoruz'
AK Parti Çorum Milletvekili Oguzhan Kaya, Dodurga ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yapilan yatirimlari inceledi. Dodurga’ya yapilan modern spor kompleksinin ilçe halkina hayirli ugurlu olmasini dileyen Milletvekili Kaya, “Dodurga’mizda FIFA standartlarinda sentetik çim saha ve tribünler tamamlandi. Kadin ve Gençlik Kültür Merkezi tamamlandi. Bunlarin yaninda spor salonumuz ve hali sahamizi da tamamladik, en kisa sürede hizmete sunacagiz” ifadelerini kullandi.

Güres sahasinin zemininin çimlenme çalismasina baslandigini açiklayan Kaya, güres sahasini en kisa zamanda hazir hale getireceklerini kaydetti.

AK Parti hükümetinin en büyük eserlerinden birinin de millet bahçeleri olduguna dikkat çeken Kaya, “Bu millet bahçelerinden Dodurgali hemsehrilerimiz de kendilerine düsen payini almistir. Ilçemize 47 dönüm büyüklügünde millet bahçesi yapiyoruz. Içinde millet kiraathanesi, Dodurga Obasi çadiri, yürüyüs yollari, bisiklet yollari, piknik alanlari, kadin erkek mescidi, çocuk emzirme odalari olacak. Insallah AK Parti’mizin eseri olacak bu millet bahçesini kisa bir süre sonra hemsehrilerimizin hizmetine sunacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA