Askere Gidecegi Gün Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti

Edirne’de otomobil ile tirin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda askere gitme hazirligi yapan genç hayatini kaybederken, 2 kisi de yaralandi.

Askere Gidecegi Gün Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti
Edinilen bilgiye göre, Edirne’den Lalapasa istikametine seyir halinde olan Y.G. idaresindeki 34 RB 2714 plakali otomobil, Hamzabeyli Sinir Kapisi’ndan sehir merkezine giden H.G. yönetimindeki 68 DL 290 plakali tirla çarpisti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye saglik, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk tespitinde otomobilde yolcu olarak bulunan ve askere gitme hazirliginda olan Evren Urtekin’in hayatini kaybettigi belirlendi. Kazada yaralanan sürücü Y.G. ve M.G. ise yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine kaldirildi. Tir sürücüsü ifadesi alinmak üzere jandarma ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Kaza sebebiyle kapanan yolda kilometrelerce araç kuyrugu olustu. Trafik polisi ve jandarma ekipleri, araçlarin çekiciyle kaldirilmasinin ardindan güvenli bir sekilde

yeniden ulasimi sagladi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA