Kusadasi'nda 4-6 Yas Kur'an Kursu Binasinin Temeli Atildi

Aydin’in Kusadasi ilçesinde Ilçe Müftülügü koordinesinde Melahat Bilici 4-6 Yas Kur’an Kursu binasinin temel atma töreni gerçeklestirildi.

Kusadasi'nda 4-6 Yas Kur'an Kursu Binasinin Temeli Atildi


Temel atma töreninde açilis konusmasi yapan Il Müftüsü Hasan Günes, “4-6 yas Kur’an kurslarinin öneminin farkindayiz. Bundan sonraki süreçte bunu daha iyi kavrayacagiz. Çocuklarimiz büyüdüklerinde burada geçirdikleri günleri özlem ve tebessüm ile anacaklar. Bizler bu gayeyle çalismalarimizi devam ettirecegiz. Bu kursun yapilmasinda arsa bagisinda bulunan Hasan Yener amcamiz ve yapimini üstlenen Melahat Bilici teyzemiz basta olmak üzere emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz” dedi.



Akabinde katilimcilara hitap eden Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel, “Kusadasi gibi güzel bir ilçemizde böyle mekanlarin bulunmasi çocuklarimizin gelecegi açisindan oldukça önemli. Hayirseverlerimize ve emegi geçen herkese ilçemiz adina tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Misafirlere verilen ikram sonrasinda Il Müftüsü Hasan Günesin duasiyla insaat baslatilirken, törene Il Müftüsü Hasan Günes, Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel, Kusadasi Ilçe Müftüsü Hüseyin Taner, kurum amirleri, hayirseverler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA