'Bütüne Dair' Resim Sergisi, SKSM'de Sanatseverleri Agirliyor

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde (SKSM) ilk kisisel sergisini sanatseverlerle bulusturan sanatçi Aysel Kilagöz, doga, deniz ve özgürlük temali çalismalarini izleyicinin begenisine sundu.

'Bütüne Dair' Resim Sergisi, SKSM'de Sanatseverleri Agirliyor
Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatçi Aysel Kilagöz, ilk kisisel sergisini sanatseverlerle bulusturdu. Ressam Aysel Kilagöz’ün yagliboya ve akrilik teknigiyle yapmis oldugu eserlerinden olusan “Bütüne Dair” isimli serginin açilisina sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Doga, deniz ve özgürlük temalarindan ve 52 adet eserden olusan sergi, 20 Kasim’a kadar SKSM’de ziyarete açik olacak.

“Bütün yollar bende dogaya çikiyor”

Eserlerini ilk kez sanatseverlerin begenisine sunmanin mutlulugunu yasayan Aysel Kilagöz ‘’ Sanat her daim benim içimdeydi. 15 yildir resimle ugrasiyorum. ‘Bütüne Dair’ uzun bir çalisma sonucu ortaya çikti. Kisacasi bu sergi resim yolculugumun bir hikâyesi de diyebiliriz. Dogaya âsigim ve genelde doga, deniz üzerine resimler yapiyorum. Bu temadan uzaklasamiyorum. Bütün yollar bende dogaya çikiyor. Beni bu yolculukta destekleyen basta Belediye Baskanimiz Kemal Çebi olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Ayrica heyecanima ortak olan ve beni yalniz birakmayan tüm sanatseverlere de katilimlarindan dolayi tesekkür ederim’’ dedi.

“Sanatin ve sanatçinin yaninda olmaya devam edecegiz”

Sanatçiyi tebrik eden Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Güney Özkilinç, ‘’Aysel Kilagöz’e kiymetli çalismalariyla kentimize deger kattigi için tesekkür ediyorum. Bir ülkede, bir ilçede nitelikli izleyici olmasi çok önemli. Küçükçekmece’de yasayip da güzel sanatlara ilgisi olan hiçbir gencimizi yalniz birakmiyoruz. Disarda para vererek alacaklari egitimleri Küçükçekmece Belediyesi olarak ücretsiz veriyoruz. Hem Güzel Sanatlar Akademimiz de hem de Müzik Akademimiz de egitim gören gençler üniversitelerin yetenek sinavlarinda rahatça basari gösterebiliyor. Ilçemizde 4 adet sergi salonumuz var. Sanata ve sanatçiya destek vermeye, onlarin yaninda olmaya devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA