Baskan Dündar, 'Esnaf Dostu Bir Belediyeyiz'

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, BESOB Baskani Fahrettin Bilgit ile birlikte Tarihi Çarsi ve Hanlar Bölgesi’ni gezerek, esnafa hayirli isler diledi.

Baskan Dündar, 'Esnaf Dostu Bir Belediyeyiz'
Ertas Çarsisi’ndan basladiklari gezilerinde sirasiyla Kapali Çarsi, Alt Çarsi ve Uzun Çarsi’yi gezerek esnafi ziyaret eden Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar ve Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birligi (BESOB) Baskani Fahrettin Bilgit, esnafin sikintilarini ve taleplerini dinleyerek hayirli isler diledi. Esnaf ve vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Dündar, yolda karsilastigi kent sakinleriyle sohbet edip, fotograf çektirdi. Isyerlerini ziyaret ederek bir sikintisinin olup olmadiginin sorulmasindan son derece memnun olan esnaflar, Baskan Dündar’a tesekkürlerini sundu. Dündar da, gerek yolda karsilastigi vatandaslarin ve gerekse ziyaret edilen esnafin ilgisinden duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Tarihi çarsilarin, Osmanli’dan günümüze Bursa ekonomisinin kalbinin attigi yerler olduklarinin altini çizen Baskan Dündar, “Bursa, tarihten bu yana esnaf sehridir. Biz de esnaf dostu bir belediyeyiz. Çarsi esnafimizin, modern alis veris merkezleri ile rekabet içerisinde yer alabilmesi için çarsilarimizda çesitli çalismalar yürüttük. Yapmis oldugumuz çalismalar ile çarsilarimiz modern bir görünüme kavustu. Vatandaslarimiz konforlu bir sekilde alis veris yapabiliyorlar. Esnafimiz da çalismalardan dolayi oldukça memnun. Allah tüm esnafimiza bereketli kazançlar versin” dedi.

Kaynak: İHA