Saadet Partisi GIK Üyesi Osman Akgün, Balikesir'de Son Yolculuguna Ugurlandi

Eski Basbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’in 35 yil yakin mesai arkadasi olarak görev yapan Saadet Partisi Genel Idare Kurulu üyesi Osman Akgün Balikesir’in Edremit ilçesinde son yolculuguna ugurlandi.

Saadet Partisi GIK Üyesi Osman Akgün, Balikesir'de Son Yolculuguna Ugurlandi


Akgün’ün Alemizade Camisi’ndeki cenazesine ailesi, yakinlari ve sevenleri katildi.

Cenaze namazindan önce Akgün için helallik alindi. Ikindi vakti kilinan cenaze namazi sonrasi Osman Akgün, sevenlerinin gözyaslari içinde eller üzerinde tasinarak cenaze aracina nakledildi. Akgün daha sonra Edremit Sehir Mezarligi’nda topraga defnedildi. Gazetecilerin sorularini yanitlayan Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Altinöz, "Osman Akgün agabeyimizi ahirete yolculugunu gerçeklestirmis olduk. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Osman Akgün agabeyimizle birlikte biz uzun yillar birlikte çalistik. Erbakan hocamiza, samimi, ihlasli bir sekilde yillar boyunca hizmet etti. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Geride kalanlara saglik, sihhat, afiyet diliyoruz." dedi.

Cemal Arikan da, "Son kusak artik hocamizin mesai arkadaslari birer birer ayriliyorlar. Güzel bir mücadele verdiler. Hepimize örnek oldular. Darisi basimiza insallah. Allah rizasi için güzel isler yapmayi. Allah hepimize nasip eylesin diyoruz." diye konustu.



AK Parti Balikesir eski milletvekillerinden Ali Aydinlioglu da "Allah rahmet eylesin. Osman Akgün’ü biz gençligimizden beri taniriz onu. Gençligimiz rahmetli Erbakan hocamizin hafta sonu genellikle Altinoluk’taki evinin, altinda çinarin altinda sohbet etmekle geçerdi. Biz de her hafta asagi yukari giderdik. Havran’dan, Edremit’ten, gençleri toplar giderdik. Osman agabey o zamandan beri Erbakan hocamizin dizinin dibinden hiç ayrilmadi. Çok güler yüzlü, çok sevecen, sabirli, hosgörülü bir insandi. Onun çok çayini içtik. Allah rahmet eylesin." diye konustu.

Kaynak: İHA