Turgutlu'da Saglikli Yasam Yürüyüsü Yapildi

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde 3-4 Ekim Dünya Yürüyüs Günü sebebiyle Saglikli Yasam Yürüyüsü gerçeklestirildi.

Turgutlu'da Saglikli Yasam Yürüyüsü Yapildi
Uluslararasi Herkes Için Spor Federasyonu (TAFISA) tarafindan 1991 yilinda baslatilan Dünya Yürüyüs Günü dolayisiyla Turgutlu’da etkinlik düzenlendi.

Dünya Yürüyüs Günü etkinliklerinde katilimcilar "Saglik için hareket et", "Harekete çocuklukta basla, saglikli yasa", "Saglikli beslenme, hareketli hayat" pankartlari tasidi.

Fiziksel aktivite ve düzenli yürüyüs hayatimizdaki önemine vurgu yapan Turgutlu Ilçe Saglik Müdürlügünde görevli Uzman Fizyoterapist Sonay Verel Asyali, "Bugün Dünya Yürüyüs Günü, ögrenciler ve protokol üyeleriyle beraber yürüyüs etkinligi düzenledik. Fiziksel aktivite ve düzenli yürüyüs hayatimizda çok önemli. Beyin sagligi, zihinsel saglik açisindan da çok önemli. Yürüyüsle ilgili danismanlik hizmeti almak isteyenleri müdürlügümüze bekliyoruz" dedi.

Etkinlige, Turgutlu Kaymakami Selami Kapankaya, Ilçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Halim Karaer, Ilçe Saglik Müdürü Bilgehan Hasyigit, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ismail Eksür, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Ölmez, resmi daire müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA