Takip Ettigi Husumetlisinin Benzini Bitince Pompali Tüfekle Ates Etti

Kocaeli’de otomobilindeki benzini bitince duran bir kisi, aralarinda husumet bulunan ve kendisini takip eden sahis tarafindan pompali tüfekle vurularak yaralandi. Olay ani anbean güvenlik kamerasina yansidi.

Takip Ettigi Husumetlisinin Benzini Bitince Pompali Tüfekle Ates Etti
Olay, Basiskele ilçesi Yesilyurt Mahallesi Turnali Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, 35 KA 8791 plakali otomobiliyle seyir halinde olan Coskun A., yakitinin bitmesi üzerine aracini park etti. Coskun A., benzin bidonuyla aracin yakit deposunu doldurdugu esnada onu otomobille takip eden husumetlisi pompali tüfekle ates etti. Coskun A. karnindan yaralanirken, husumetlisi ise otomobille hizla olay yerinden uzaklasti. Kaçan otomobilin cadde üzerindeki bir araca çarptigi ve bir süre çevrede trafigi tehlikeye attigi ögrenildi. Durumu gören çevredeki vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezine haber verdi. Kisa sürede olay yerine gelen ekipler, yarali sahsi ambulansa alarak hastaneye kaldirdi.

Öte yandan, güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde bir otomobilin ön yolcu kisminda bulunan bir sahsin pencereden pompali tüfekle ates ettigi, vurulan Coskun A’nin ise yaralandigi görüldü.

Polis ekipleri kaçan sahislari yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA