Bina Boslugunda Yangin Çikinca Dairelerinden Çikamadilar

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde 3 katli bir binanin merdiven boslugunda çikan yangin panige neden oldu. Dairelerde bulunan vatandaslar saglik ekiplerinin de yardimiyla evlerinden çikarildi.

Bina Boslugunda Yangin Çikinca Dairelerinden Çikamadilar
Edinilen bilgiye göre, Turgutlu ilçesinde aksam saatlerinde bir binanin merdiven boslugunda yangin çikti. Edinilen bilgiye göre, Turgutlu ilçesi Albayrak Mahallesi’nde bulunan bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, acil saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri 3 katli binanin merdiven boslugunda iddiaya göre, malzemelerden dolayi çikan yangina kisa sürede müdahale etti. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangin sonrasi dairelerde bulunan vatandaslar saglik ekiplerinin de yardimiyla evlerinden çikarildi.

Dumandan ve yasanan panikten etkilenen Mükteber B. (51) isimli vatandas saglik ekipleri tarafindan yapilan tedavisinin ardindan önlem amaçli Turgutlu Devlet Hastanesine kaldirildi. Olay sonrasi çikan yanginla ilgili sorusturma baslatilirken, sokagin elektrikleri bakim amaçli kisa süreligine kesildi.
Kaynak: İHA