Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Çarsamba'da STK Dayanismasi Devam Edecek'

Çarsamba Ticaret Borsasi (ÇTB) Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz, “Çarsambamizdaki meslek odalari ve sivil toplum kuruluslarimizla her zaman oldugu gibi ortak paydada bulusmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Çarsamba'da STK Dayanismasi Devam Edecek'
Çarsamba Mali Müsavirler Temsilciligi Üyeleri Mali Müsavirler Atanur Topçu, Selda Yüksel, Ilknur Çakir ve Abdullah Göz, Çarsamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Selahattin Akkus, Bakircilar Odasi Baskani Ismail Çelik, Demirciler Odasi Baskani Kerim Çakir, Soförler Odasi Baskani Musa Bala ve önceki dönem Bakircilar Odasi Baskani Isa Acar, yeniden Çarsamba Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani seçilen Kazim Yilmaz’a ayri ayri hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde konuklar, Baskan Yilmaz ve meclis üyelerine tebriklerini ve basari dileklerini iletti.

“Çarsamba’da STK dayanismasi devam edecek”

Oda baskanlarini agirlayan Yilmaz yaptigi açiklamada, “Çarsambamizdaki meslek odalari ve sivil toplum kuruluslarimizla her zaman oldugu gibi ortak paydada bulusmaya devam edecegiz. Bu vesile ile Çarsamba’nin gelisimine katki sunmak için tek basimiza degil hep birlikte ve ortak akilla hareket edecegiz” diye konustu.

Çarsamba’nin güncel konularinin da görüsüldügü tebrik ziyaretlerinde ÇTB Meclis Baskani Haci Toraman, ÇTB Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Servet Zeren, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin ve Mehmet Çaliskan ile Genel Sekreter Sercan Yasar da hazir bulundu.
Kaynak: İHA