Baskan Yalçin Türkiye'nin Turizm Ve Kültür Elçisi

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’a Turizm ve Tanitma Platformu (TÜTAP) Yönetim Kurulu Baskani Fikret Yildiz tarafindan “Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçisi” berati verildi.

Baskan Yalçin Türkiye'nin Turizm Ve Kültür Elçisi


Baskan Yalçin, TÜTAP Baskani Fikret Yildiz’i makaminda kabul etti. Ziyarette konusan TÜTAP Baskani Fikret Yildiz, Baskan Yalçin’in ilçede gerçeklestirdigi turizm ve kültürel faaliyetlerinden övgüyle bahsederek yapilan çalismalarin ülke tanitimina ve kültürüne sagladigi yararlardan bahsetti.

Tarih kokan ilçe; Talas

Baskan Yalçin da Talas’in konumu itibariyle yüzyillardan beri üç medeniyete ev sahipligi yaptigini belirterek, “Talas, tarihi dokusu ve kültürel yapisiyla önemli bir yerlesim yeri. Biz de bu degeri yasatmaya, gelecek kusaklara aktarma noktasinda gayret gösteriyoruz. Bu degerlerimizi gelecek kusaklara en iyi sekilde miras olarak birakmakla beraber ilçemizin, sehrimizin dolayisiyla da ülkemizin turizmine ve kültürüne katkida bulunmus oluyoruz. Bu noktada ilginizden ve sahsimiza verdiginiz ‘Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçisi’ beratindan ötürü tesekkür ediyorum.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA