Rektör Akdogan Açiklamasi 'ODÜ Olarak Bölgemize Ve Ülkemize Katki Sunma Hedefiyle Çalismalarimizi Sürdürüyoruz'

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdogan, üniversite olarak bölgeye ve ülkeye katki sunma hedefiyle çalismalarini sürdürdüklerini belirtti.

Rektör Akdogan Açiklamasi 'ODÜ Olarak Bölgemize Ve Ülkemize Katki Sunma Hedefiyle Çalismalarimizi Sürdürüyoruz'
Ordu Üniversitesi Senato ve Yönetim Kurulu toplantilari, Rektör Prof. Dr. Ali Akdogan baskanliginda Turizm Fakültesi’nde gerçeklestirildi.

Gerçeklestirilen toplanti öncesi Turizm Fakültesi ögrencileri ile bir araya gelen Rektör Akdogan, yapimi tamamlanan Uygulama Oteli ile ilgili açiklamalarda bulundu.

Rektör Akdogan, yapimi tamamlanan üniversitenin Turizm Fakültesi Uygulama Oteli’nin 40-50 kisinin konaklayabilecegi 14 odali bir alan oldugunu ifade etti.

Akdogan, “Uygulama Oteli ögrencilerimizin turizm anlaminda egitim faaliyetlerine devam ederken teoride edindikleri bilgileri uygulamaya dönüstürecekleri bir saha olacagi gibi ayni zamanda disaridan gelen misafirlerimizin de agirlanacagi bir otel konumunda. Inaniyorum ki Turizm Fakültemiz Üniversitemize ve ilimize önemli katkilar saglayacaktir. Ordu Üniversitesi olarak sehrimize, bölgemize ve ülkemize katki sunma hedefiyle çalismalarimizi araliksiz sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA