PAÜ Ev Sahipliginde Bakim Teknolojileri Kongresi Ve Sergisi Basladi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliginde Prof. Dr. Hüseyin Yilmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde 10. Bakim Teknolojileri Kongresi ve Sergisi (BTKS 22) düzenlenen açilis töreni ile basladi.

PAÜ Ev Sahipliginde Bakim Teknolojileri Kongresi Ve Sergisi Basladi


Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Prof. Dr. Hüseyin Yilmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde 20-22 Ekim tarihinde gerçeklesecek uluslararasi katilimli 10. Bakim Teknolojileri Kongresi ve Sergisi (BTKS 22) düzenlenen açilis töreni ile basladi.

Makine Mühendisleri Odasi (TMMOB) Denizli Subesi tarafindan PAÜ ev sahipliginde gerçeklesen kongrenin açilis programina, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Necip Atar, TMMOB Makina Mühendisleri Odasi Denizli Sube Baskani Umut Cüneyt Iyiol, TMMOB Makina Mühendisleri Odasi Yönetim Kurulu Baskani Yunus Yener, PAÜ Teknoloji Fakültesi Dekani Prof. Dr. Osman Nuri Agdag, PAÜ Malzeme Arastirma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Cemal Meran, ögretim üyeleri, sivil toplum kuruluslarindan yetkililer, sanayiciler, firmalarin temsilcileri ve ögrenciler katildi.

Açilista konusma yapan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Necip Atar bu kongre vesilesi ile makine ve teknolojileri alanlarinda faaliyet gösteren kurum, kurulus ve firmalar ile bir arada olmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Bakim teknolojileri konusunda verimli çiktilarin alinacagi bir kongre olmasi temennisinde bulunan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Necip Atar, “Bu yil 10’uncusu gerçeklestirilen ve ana temasi ‘Bakimda Dijitallesme ve Dijitallesmede Bakim’ olarak belirlenen Uluslararasi Bakim Teknolojileri Kongresi ve Sergisi (BTKS 22) için PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yilmaz Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alaninda farkli alanlarda faaliyet gösteren 34 firma stant açti. Üç gün sürecek kongrede 14 oturumda çesitli konferanslar, sunumlar, sergi ve egitimler gerçeklestirilecektir” dedi.

Kaynak: İHA