32 Ülkeden 350 Sporcunun Katildigi Etkinlikte Vatandaslara Çekilisle Kask Dagitildi

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen ve 32 ülkeden 350 sporcunun katildigi dünyaca ünlü Sea to Sky yarislarinda Içisleri Bakanligi’nin “Kaskimla güvendeyim” projesi çerçevesinde vatandaslara çekilisle kask dagitildi.

32 Ülkeden 350 Sporcunun Katildigi Etkinlikte Vatandaslara Çekilisle Kask Dagitildi
Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, bu yil 13’ncüsü düzenlenen Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarislarinin tüm hiziyla devam ettigini belirterek, milyonlarca kisinin izledigi organizasyona ev sahipligi yapmaktan dolayi mutlu olduklarini ifade etti.

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafindan düzenlenen ve 32 ülkeden 350 sporcunun katildigi yarislar orman etabiyla devam ediyor.

Kuzdere Mahallesi’nden verilen startla orman etabinda kiyasiya mücadele eden sporcular, Kemer’in essiz manzarasinda gaza basiyor. Zorlu parkurda dereceye girebilmek için mücadele eden sporcular zaman zaman zor anlar yasarken bazi sporcularda ufak kazalar yasadi.

Yerli ve yabanci çok sayida misafirin de takip ettigi yarislarda orman etabinin finis noktasinda kurulan rampadan atlayan sporcular renkli ve eglenceli görüntüler olusturdu.

“Spor turizminde zirvedeyiz”

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, yaptigi açiklamasinda, dün plaj etabiyla baslayan yarislarin büyük bir heyecan ve adrenalin ile devam ettigini söyledi.



Kemer’in meshur dogasi esliginde yapilan orman etabinda sporcularin ormanlik alanlarda gaza batigini dile getiren Belediye Baskani Topaloglu, “Yarislar Kemer için büyük bir kazanim. Türkiye’nin en önemli turizm lokomotifleri arasinda yer alan Kemer’in tanitimina da büyük katki sagliyor. Yarislari dünyanin her tarafindan izlemeye gelenler var. Onlari burada agirlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kemer’in spor turizminde zirvede kalmaya devam etmesi için çalismalarimiza devam edecegiz” diye konustu.



Çekilisle kask dagitildi

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarislari çerçevesinde Içisleri Bakanligi’nin “Kaskimla güvendeyim” projesiyle vatandaslara çekilisle kask dagitildi. Kemer Kaymakamligi, Kemer Belediyesi, Kemer Ilçe Jandarma Komutanligi is birligince Antalya’da ikamet eden motosiklet sürücü belgesi olan 20 kisiye çekilisle kask hediye edildi. Bu arada çekilise katilan vatandaslara Ilçe Jandarma Komutanligi tarafindan da Türk Bayragi takdim edildi. Çekilise katilan Kemer Belediyesi Baskan Yardimcisi Emin Gül, çekilisle kask kazanan vatandaslara kasklarini hediye ederek hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA