Binlerce Nikah Kiydi, Kizinin En Mutlu Gününde Gözyaslarina Hakim Olamadi

Ordu’nun Altinordu ilçesinde 4 yildir nikah memuru olarak görev yapan ve 3 binden fazla çiftin mutlu gününe ortak olan Imdat Elik, kendi kizinin nikahini kiydirdi. Elik, kizinin nikah töreninde duygulu anlar yasadi.

Binlerce Nikah Kiydi, Kizinin En Mutlu Gününde Gözyaslarina Hakim Olamadi


Altinordu Belediyesi’nde nikah memuru olarak görev yapan Imdat Elik’in 27 yasindaki kizi Neslihan Elik ile 36 yasindaki Sadik Güllü dünya evine girdi. Dügün merasimi için Ordu Ögretmenevi’nde tören düzenlenirken, çiftin nikahini ise gelinin yillik 750’yi askin nikah kiyan gelinin babasi olan Altinordu Belediyesi evlendirme memuru Imdat Elik kiydi. Nikah memuru Imdat Elik, kendi kizinin binlerce çiftin mutlu gününe ortak oldugunu ancak kendi kizinin bu mutlu gününde kelimelerin bogazina dügümlendigini söyledi.



“Cigerparemin nikahini kiymak bana nasip oldu”

Altinordu Belediye Baskan Yardimcisi Isa Hitaloglu’nun nikah sahitligini yaptigi törende baba Imdat Elik, nikah sirasinda yaptigi konusmada, “Binlerce nikah kiydim ama kendi evladimin, cigerparemin nikahini kiymak da bana nasip oldu. Normalde takilmadan konusurum ancak bu sekilde zor oldu. Rahmetli dedemin çok güzel bir sözü vardi. ‘Oglum isinizle duygusalligi birbirine karistirmayin’ derdi. Ben de bu konuda mücadele edecegim insallah” dedi.



Nikah esnasinda kizina ve damadina soru yöneltirken zorlanan ve gözyaslarina hakim olamayan babaya salondaki yakinlari davetliler alkis tutarak destek oldu.

“Nikahimi babamin kiymasi beni çok duygulandirdi”

Babasiyla yillardir arkadas gibi olduklarini ve nikah esnasinda duygulandigi için babasinin gözlerine bakamadigini söyleyen Neslihan Elik, “Babamin nikahi kiymasi beni çok duygulandirdi. Benim için çok zor bir andi. Bu konuyu babama ilk söyledigimde bana ‘Kizim ben nikahin sonunu getiremem’ dedi.

Ben o anda çok kötü oldum ve mutlu günümde yine benimle birlikte olmasini istedim. ‘Getiremesen de birlikte olalim. Kötü de olsa o an hiç kameralar vesaire hiçbir sey önemli degil. Yeter ki nikahi kiy, o duyguyu birlikte paylasalim’ dedim. Çok mutluyum. Iyi ki de babam, çok seviyorum babami” ifadelerine yer verdi.

Nikah töreninin ardindan baba ve kizi ile misafirler birlikte oyun oynayarak mutluluga ortak oldu.
Kaynak: İHA