700 Gram Bali 55 Saniyede Yedi

Ankara’da bu sene 10’uncusu düzenlenen Aricilik ve Ari Ürünleri Festivali’ndeki bal yeme yarismasinda 700 gram bali 55 saniyede yiyen yarismaci, bin liralik ödülün sahibi oldu.

700 Gram Bali 55 Saniyede Yedi
10. Ankara Aricilik ve Ari Ürünleri Festivali, ANFA Altinpark Expo Center Fuar Alani’nda ziyaretçilerle bulustu. Fuarin ilk gününde 10 yarismacinin katilim sagladigi bal yeme yarismasi düzenlendi.

Yarismacilar, yarismanin baslamasinin ardindan önlerinde bulunan 700 gram petek bali 3 dakika içerisinde bitirmeye çalisti. Ancak yarismanin 55’inci saniyesinde Serkan Eseroglu rakiplerine büyük bir fark atarak 700 gram petek balinin tamamini bitirdi. Ayni yarismada Mehmet Said Kurt ikinci olurken, rakibinden 5 gram fazla bal yiyen Saim Çagatay üçüncü oldu. 700 gram petek palini 55 saniyede tüketen Serkan Esenoglu, ödül olarak bin TL’nin sahibi oldu.

Renkli görüntülerle açilisi gerçeklestirilen ve baldan elde edilen 50’den fazla ürünün sergilendigi Aricilik ve Ari Ürünleri Festivali, 13-16 Ekim tarihleri arasinda ziyaretçilerini agilayamaya devam edecek.
Kaynak: İHA