Kardes Sehir Fürth'e Marmaris Çikarmasi

Kardes kent Fürth’te düzenlenen Hasat Festivali’nde en çok ilgiyi Marmaris standi gördü. Festivale katilan Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, “26 yildir sürdürdügümüz kardeslik iliskilerini daha da arttirmak ve farkli alanlarda projeler gelistirmek için önemli görüsmelerimiz oldu” dedi.

Kardes Sehir Fürth'e Marmaris Çikarmasi
Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, Marmaris’in kardes sehri Fürth’te düzenlenen Hasat Festivali’ne katildi.

Oktay’a Belediye Baskan Yardimcilari Hakan Köksal, Burak Demirtas, Meclis Üyeleri Ali Kirli, Aylin Yüksel, Mustafa Gökmen, Ticaret Odasi temsilcisi ve isadamlarindan olusan bir heyet eslik etti.

Fürth Belediye Baskani Thomas Jung’u da ziyaret eden Oktay ve beraberindekiler ziyaretin ikinci gününde 1817 yilindan beri kutlanan ‘Hasat Festivali’ne katildi.

Öte yandan Fürht Belediyesi Fen Isleri Daire Baskani Christine Lippert’in verdigi brifingde de ‘yesil kentler, akilli binalar’ ile ilgili fikir alisverisinde bulunuldu.

Fürth-Marmaris kardesliginin 26. yilinda, Fürth’ de yapilan ve binlerce kisinin ziyaret ettigi Hasat Bayrami’nda en çok ilgiyi Marmaris standi gördü. Belediye Baskani Mehmet Oktay ve meclis üyeleri de gelen konuklarla sohbet ederek Marmaris’in güzelliklerini anlatma imkani yakaladi. Marmaris’in bu derece ilgi görmesinden çok mutlu oldugunu söyleyen Oktay, Fürth’ün Marmaris için önemi oldugunu vurgulayarak sunlari söyledi; “Fürth Marmaris’in ilk kardes belediyesi. Bu bizim için önem arz ediyor. 26 yildir sürdürdügümüz kardeslik iliskilerini daha da arttirmak ve farkli alanlarda projeler gelistirmek için önemli görüsmelerimiz oldu. Degerli mevkidasim Fürth Belediye Baskani Thomas Jung basta olmak üzere bizleri agirlayan herkese tesekkürlerimizi sunuyor; en kisa sürede kendilerini Marmaris’e davet ediyoruz.
Kaynak: İHA