Battalgazi'de Kirkgöz Sahil Parki Projesinde Çalismalar Son Sürat

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi tarafindan Karakaya Baraj Gölü kenarinda yaptirilan Kirkgöz Sahil Parki Projesi hizla ilerliyor.

Battalgazi'de Kirkgöz Sahil Parki Projesinde Çalismalar Son Sürat
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan ve meclis üyeleri ile birlikte yapimi devam eden Kirkgöz Sahil Parki Projesi alaninda incelemelerde bulunarak, birim müdüründen çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Içerisinde, piknik alani, çocuk oyun alani, kus gözlem kulesi, seyir anfi ve foto alani, dinlenme ve gezi alanlari, dogal seyir ve oturma alani, su kenari pergole, otopark, seyir terasi ve özellikle yesil alanlarinin ön plana çiktigi bu dev projede çalismalar tüm hiziyla devam ediyor.

“Cumhur ittifakina yakisan çalismalar yapiliyor”

Battalgazi’nin gelecegine yönelik önemli hamlelerin yaptigina dikkat çeken Ilçe Baskani Ilhan, “Battalgazi’nin basarili baskanina ve ekibine tesekkürlerimi sunuyorum. Malatya’da böyle bir proje inanin yok. Harika bir çalisma ortaya koyuluyor. Ekip tüm hiziyla çalisiyor. Sürekli böyle projeler söylendi ama hayata geçmedi. Osman Güder baskanimiz bu ve bunun gibi dev projelerin startini vermeyi basardi. Rabbim kendisine güç kuvvet versin. Baskanimizla gurur duyuyoruz, övünüyoruz. Cumhur ittifakina yakisi bir sekilde çalismalarini sürdürüyor” seklinde konustu.



“Malatya’nin göz bebegi Battalgazi olacak”

Kirkgöz Sahil Parki Projesi ile Malatya’nin gözbebeginin Battalgazi olacagini vurgulayan Baskan Güder ise “Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Ilçe Baskani ve meclis üyelerimizle birlikte ilçemizin turizm imkanlarinin tanitilmasi ve alternatif turizm faaliyetlerinin çesitlendirilmesi açisindan beyaz saray olarak tabir edilen yerde hayata geçirdigimiz Kirkgöz Sahil Parki proje alanindayiz. Battalgazi Belediyesi olarak hayata geçirdigimiz proje ile Malatya’ya güzel bir alan kazandiriyoruz. Ciddi bir bütçe ile hayata geçirdigimiz Kirkgöz Sahil Parki projemiz ile Malatya’nin gözbebegi Battalgazi olacak. Arkadaslarimiz çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Projemizin herkesimden begeni topladigi zaman bizlerde bununla gurur duyuyoruz. Malatya’miza ve Battalgazi’mize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA