Yarali Halde Kullandigi Otomobille Kardesini Hastaneye Götürdü

Sanliurfa’nin Suruç ilçesinde iki kardes otomobildeyken ugradiklari silahli saldirida yaralandi. Agabeyin yarali halde kullandigi otomobille hastaneye getirdigi kardesi, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi.

Yarali Halde Kullandigi Otomobille Kardesini Hastaneye Götürdü
Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Sanliurfa’nin Suruç ilçesine bagli Remil yolu üzerinde yasandi. Iddiaya göre, ilçede kuyumculuk yapan Hüseyin Sahin (23) ile abisi Kadir Sahin, aralarinda alacak verecek nedeniyle husumet bulunan N.Y., M.Y. ve A.Y. ile telefonla görüstükten sonra otomobille Remil yolundan ilerledi. Sahislarla bulusmak üzere belirledikleri adrese giden kardesler, seyir halindeki otomobillerinde silahli saldiriya ugradi. Vücutlarina mermiler isabet eden kardeslerden Kadir Sahin, kendisine göre durumu daha agir olan kardesi Hüseyin Sahin’i hastaneye götürebilmek için direksiyonun basina geçti. Yaklasik 5 kilometrelik yolu yarali halde otomobil kullanarak kat eden Kadir Sahin, kardesini Suruç Devlet Hastanesine götürdü. Burada doktorlarin müdahale ettigi yaralilardan Hüseyin Sahin, kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Kadir Sahin ise durumu agir oldugu gerekçesiyle Suruç Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardindan ambulansla Sanliurfa merkezdeki hastaneye sevk edildi.

Olayi duyan sahislarin yakinlari hastaneye akin etti. Küçük kardesin hayatini kaybettigini ögrenen yakinlari, gözyaslarina boguldu. Olay yerinde ve hastanede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, saldiriyi gerçeklestiren kisi ya da kisileri belirlemek ve yakalamak için çalisma baslatti.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA