Oto Tamircisinde LPG'li Araç Patladi, Is Yeri Alevler Içinde Kaldi

Küçükçekmece’de bir oto tamircisinde bulunan LPG’li aracin tamiri sirasinda patlama meydana geldi. Alevler içinde kalan dükkan itfaiye ekiplerinin çalismasiyla söndürüldü.

Oto Tamircisinde LPG'li Araç Patladi, Is Yeri Alevler Içinde Kaldi
Olay, aksam saatlerinde Küçükçekmece Kibris Caddesi’ndeki bir oto tamircisinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, cadde üstünde bulunan 3 katli binanin altindaki oto tamircisinde, LPG’li bir araçta yapilan kaynak nedeniyle patlama meydana geldi. Yere dökülen tinerin de alev almasiyla dükkan alevler içinde kaldi. Çevredeki vatandaslar durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri yangina müdahale ederek kisa sürede yangini kontrol altina aldi. Polis, yeni patlamalara karsi çevredeki vatandaslari olay yerinden uzaklastirdi. Olayin ardindan, is yeri ve içeride bulunan otomobil kullanilamaz hale gelirken, herhangi bir yaralanma ve can kaybinin olmadigi ögrenildi. Öte yandan, yanginda binanin dis cephesiyle beraber park halindeki 2 otomobil de hasar gördü.

Alevler içinde kalan is yeri kameralara yansidi

Küçükçekmece’de oto tamircisinde meydana gelen patlama sonrasi çikan yangin kameralara yansidi. Görüntülerde, is yerinin alevler içinde yandigi, çevredeki vatandaslarin olaya müdahale etmeye çalistigi ve olay yerine itfaiye ekiplerinin geldigi görülüyor.

“Kaynak yapiyorlardi, tiner dökülmüs o anda alev almis”

Patlama sonrasi olaya müdahale etmeye çalistigini söyleyen Cumali Aydogdu, “Kaynak yapiyorlardi. Tiner dökülmüs. O anda alev almis. Ben de ilk tüp yardimiyla girdim. Fakat içeri tinerle dolu oldugu için yetisemedik. Arabanin tüpüyle benzin deposu patladi. Hiç yarali yok” dedi.

Kaynak: İHA