Istanbul Arel Üniversitesinden Egitimcilere Motivasyon Semineri

Istanbul Arel Üniversitesi Aday Iliskileri ve Tanitim Ofisi, Ilçe Milli Egitim Müdürlükleri is birligi ile farkli noktalarda idareci ve rehber ögretmenlere yönelik Egitmen Yazar Polat Dogru’nun sunumuyla “Hayata Rehber Olmak” konulu egitim seminerleri gerçeklestirdi.

Istanbul Arel Üniversitesinden Egitimcilere Motivasyon Semineri
Küçükçekmece, Esenyurt, Bakirköy, Bahçelievler ve Beylikdüzü Ilçe Milli Egitim Müdürlükleri ile gerçeklesen bu egitim programlarina, bölge ortaögretim kurumlarinda görev yapmakta olan çok sayida idareci, rehber ve brans ögretmenleri katildi.

Istanbul Arel Üniversitesi Aday Iliskileri ve Tanitim Ofisi tarafindan düzenlenen programlara, Ilçe Milli Egitim Müdürleri Murat Gözüdok, Emin Çikrikçi, Yafes Bakirci, Necati Yener, Muhammet Fatih Çepni’nin yani sira Istanbul Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Ercan Gegez nezdinde üniversitenin yöneticileri de katilim sagladi.

Egitmen Yazar Polat Dogru, ögretmen bir ailede yetismis olmasi dolayisiyla, ögrencilerin kendi hayatiyla ilgili karar verme noktasinda, saglikli aile ve ögretmen iliskilerinin önemini vurguladi. Basariya ulasmada en büyük etkenin özgüven oldugu, bunun da ancak gençlerde sorumluluk bilinci olusturmanin ve donanim kazandirmanin yani sira uygulama imkâni verilmesiyle mümkün oldugundan söz etti.

Dogru, is yasantisinda da yöneticilerin liderlik özelliklerinden bahsederek, ekip üyelerinin farkindalik, özgüven, yöneticiyle ve kendi aralarinda olusturulacak güven duygusuyla anlamli olacagini anlatti.

Istanbul Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Ercan Gegez, egitimcinin motivasyonu adina yapilan bu etkinlikleri üniversite olarak desteklediklerini, yapilan bu çalismalarin dönem boyunca birçok ilçede devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA