Qiro, Lojistik Sektörüne En Hizli Çözümler Üretiyor

Teknoloji ile mücadele ederek degil, teknolojiyi akilci kullanarak is modelleri gelistirdiklerini belirten Helmet Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.S. Genel Müdürü Galip Gökakin, Qiro is modeli ve uzman saha kadrolari ile müsterilerimize 24 saat hizmet vermekteyiz" dedi.

Qiro, Lojistik Sektörüne En Hizli Çözümler Üretiyor
Sektörde yüksek teknolojiyi kullanarak, zaman ve maliyet tasarrufu sagladiklarini ifade eden Helmet Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.S. Genel Müdürü Galip Gökakin, “Kendimize ait yazilimlar haricinde, dünyadaki teknolojik gelismeleri yakindan takip ediyoruz. Bu baglamda, yüksek teknoloji platformu üzerinden çesitli mühendislik faaliyetleri ve buna bagli sigorta çözümleri üretiyoruz. Ayrica, müsterilerimizin is süreçlerini yakindan takip ederek, alternatif çözüm yöntemleri ve is modelleri gelistiriyoruz” dedi.

Ayrica Helmet Broker’in teknolojiye üst seviyede adapte oldugunu belirten Gökakin, ”Teknolojiyi çok iyi irdelemek gerekiyor. Teknolojinin sonuç olarak maliyet ve zaman tasarrufu getirdigi is modellerinin içerisindeyiz. Teknoloji ile mücadele ederek degil, teknolojiyi akilci kullanarak is modelleri gelistiriyoruz. Qiro da bunlardan biri. Qiro, lojistik sektörüne yönelik yazilim destekli bir is modelidir. Tüm yazilim haklari Helmet Broker’a ait olan Qiro ile lojistik sektörünün tüm oyuncularina hitap edebiliyoruz. Lojistik sektörünün faaliyetlerinden dogan sigorta potansiyelini, en kapsamli, en hizli çözümleri ile müsterimize sunuyor ve bu potansiyeli aktive etmeyi hedefliyoruz. Istanbul, Izmir, Ankara, Bursa ve İçel lokasyonlarimizda Qiro is modeli ve uzman saha kadrolari ile müsterilerimize 24 saat hizmet vermekteyiz” diye ifade etti.

Kaynak: İHA