Alkollü Eglence Mekaninin Güvenligi Dehset Saçti Açiklamasi 3 Yarali

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde alkollü eglence mekani kapisinda çikan silahli kavgada 3 kisi yaralandi. Iddiaya göre, mekana girmek için zorluk çikartan 3 kisi, kapida duran güvenlik tarafindan silahla vurularak yaralandi. Ekipler kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Alkollü Eglence Mekaninin Güvenligi Dehset Saçti Açiklamasi 3 Yarali
Olay, Adapazari ilçesi Sirinevler Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan alkollü bir eglence mekaninda meydana geldi. Iddiaya göre, A.H. (41), E.H. (38) ve Y.A. (40) isimli 3 kisi mekana girmek istedigi esnada kapida duran güvenlik ile tartismaya basladi.

Kisa sürede büyüyen tartisma sirasinda ismi ögrenilemeyen süpheli, silah ile 3 kisiyi yaralayarak kayiplara karisti. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine saglik ve çok sayida polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari ilk müdahale sonrasinda yaralilari Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirarak tedavi altina alirken polis ekipleri konuya iliskin inceleme baslatti. Olay yeri polisi bölgede çalisma yaparken alkollü eglence mekaninda bulunanlar polis kontrolü sonrasinda bölgeden gönderildi. Ekipler, süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA