Bekçilerden Kaçarken Sulama Kanalina Girdi, Etrafi Çevrilince Biçak Çikarip Direndi

Adana’da bekçilerden kaçmaya baslayan bir kisi içerisi bos olan sulama kanalina girerek kaçmak istedi. Polisler ve bekçiler tarafindan kanalin etrafi çevrilince kaçmayacagini anlayan süpheli cebinden biçagi çikartip çikmamak için direndi. Polislerin 2 saatlik ikna çalismalari sonrasinda süpheli biçagi atarak kanal içerisinden çikti. Aranmasi oldugu için kaçtigi söyleyen süpheli, asker kaçagi çikti.

Bekçilerden Kaçarken Sulama Kanalina Girdi, Etrafi Çevrilince Biçak Çikarip Direndi
Olay, Seyhan ilçesine bagli 2000 Evler Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, bölgede devriye gezen bekçiler, süphelendikleri Cengizhan F.’ye GBT sorgusu yapmak için durdurmak istedi. Ancak Cengizhan F., bekçilerin ihtarina uymayarak hizla kosarak kaçmaya basladi.

Bekçilerde süphelinin pesinden kosmaya basladi.

Yaklasik 2 kilometre boyunca bekçiler ve Cengizhan F. arasinda kosarak kovalamaca yasandi. Yolun karsisina geçerek izini kaybettirmek isteyen Cengizhan F., sulama kanalina girdi.

Süpheli Cengizhan F., kanal içerisine girdigi sirada, sulama kanalinin her iki tarafinda polis ekiplerince çevrildi. Kaçamayacagini anlayan Cengizhan F., cebinden biçagi çikartip disari çikmamak için direndi. Seyhan Devriye Ekiplerine bagli polisler yaklasik 2 saat boyunca Cengizhan F.’ye dil döktükten sonra ikna etti.

Ikna olan Cengizhan F. biçagi firlatarak sulama kanalindan çikti. Gözaltina alinan Cengizhan F. polis merkezine götürüldü.

Süpheli Cengizhan F.’nin aile içi kavgadan dolayi hakkinda sikayet oldugundan dolayi aranmasini olabilecegi için kaçtigini dile getirdi. Yakalana Cengizhan F.’in asker kaçagi oldugu belirlendi.

Öte yandan, Cengizhan F.’nin birçok suç kaydi ve uyusturucu kullanmaktan dosyasi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA