Gönülleri Fetheden Büyüksehir'in Soförleri Ödüllerini Aldi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Ulasim Daire Dairesi’ne bagli toplu tasima soförleri, görev basinda sergiledikleri duyarli hareketlerden dolayi Belediye Baskani Ekrem Yüce tarafindan ödüllendirildiler.

Gönülleri Fetheden Büyüksehir'in Soförleri Ödüllerini Aldi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Ulasim Daire Dairesi’ne bagli toplu tasima soförleri, görev basinda sergiledikleri duyarli hareketlerle vatandasin takdirini topluyor. Kentin farkli noktalarinda yolcu tasiyan araçlarin sürücüleri, son 2 ayda kaydedilen ve paylasilan görüntülerle gündeme geldi. Haber bültenlerinde kalp krizi geçiren yolcuyu güzergâh degistirip acil servise ulastirmasiyla gündem olan Recep Dagdelen, durakta fenalasan yolcuyu araca alip hastaneye götüren Ali Kemal Aktas, engelli bir yolcuyu gidecegi yere götüren Merve Fet ve trafikte yanan otomobile müdahale eden Tekin Çakir bu duyarli davranislarla vatandaslarin gönlünü fethetti. Araç kameralarina yansiyan bu görüntüler sosyal medyada binlerce kisi tarafindan izlendi. Büyüksehir Belediye Baskani Erkem Yüce, vatandasin kalbine dokunan duyarli davranislarla gündem olan personelleri makaminda agirladi. Yüce, halkin hizmetkari olan kamu çalisanlarinin yasanan her olaya önce vicdan penceresinden bakmasi ve bu sekilde hareket etmesi gerektigini ifade etti.

4 farkli personele, sergilenen davranistan ötürü gurur duyduklarini ifade eden Yüce, “Siz vatandasin yaninda olun, biz her zaman sizin yaninizdayiz” mesaji vererek çiçek ve hediye takdim etti.

“Vatandasin her aninda yanindayiz”

Baskan Yüce Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarin her aninda yanlarinda olduklarini ifade ederek, “Biliyorsunuz bir yolcumuz otobüste kalp krizi geçirdi ve soförün hizli karari ile hayati kurtuldu. Yine bir baska ulasim soförümüz Ali Kemal Aktas durakta kalp krizi geçiren yolcuyu otobüse alarak hemen hastaneye yetistirmistir. Yine baska bir personelimiz Tekin Çakir da trafikte gördügü araç yanginina otobüsünü durdurarak aracinda bulunan yangin söndürme tüpüyle müdahale etmistir. Merve Hanim ise engelli bir vatandasimizin karsiya geçmesine yardimci olmustur. Arkadaslarimiza centilmence davranisindan dolayi tesekkür ediyoruz, bundan gurur duyduk. Büyüksehir Belediyesi tüm birimleriyle vatandaslarin her aninda yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA