Salihli Yillar Sonra Karla Tanisti
Manisa’nin Salihli ilçesinde etkili olan kar yagisi sonrasinda ilçenin yüksek kesimleri ile sehir merkezi, bembeyaz bir örtüyle kaplandi. Sehir merkezine yagan kar sonrasinda beyaz örtüyle kaplanan Salihli’de, tabloyu aratmayacak güzellikte görüntüler ortaya çikti.

Kar yagisi özellikle Allahdiyen, Çamurhamami, Sirinyer, Yeniköy, Gökköy, Bahçecik, Poyraz, Kurttutan, Kemer, Kale, Gökeyüp mahallelerinde etkili olurken Kursunlu Kaplicalari karlar altinda muhtesem bir görünüme kavustu. Yillar sonra Salihli’de kar sürpriziyle karsilasan çocuklar ve vatandaslar büyük sevinç yasadi.
Salihli’de 4 mevsimin tüm güzellikleriyle yasandigini belirten Belediye Baskani Zeki Kayda, “Yillar sonra Salihli’mize yagan kar, yediden yetmise herkese büyük mutluluk yasatti. Adeta beyaz gelinlik giyen Salihli’mizin dört bir yaninda kar yagisi ile birlikte seyrine doyulmaz tablo misali güzel görüntüler ortaya çikti” dedi.
