Sariyer'de 880 Bin Liralik Araçla Trafik Kazasi Açiklamasi Diregi Devirip Yolun Karsisina Geçti

Istanbul’un Sariyer ilçesinde yagis nedeniyle kayganlasan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi 880 bin lira degerindeki lüks otomobil, refüjdeki diregi çarparak devirdi. Karsi istikamete geçen araç güçlükle dururken, araçtaki iki kadin yara almadan kurtuldu.

Sariyer'de 880 Bin Liralik Araçla Trafik Kazasi Açiklamasi Diregi Devirip Yolun Karsisina Geçti
Kaza, dün saat 16.00 siralarinda Sariyer Maslak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 880 bin lira degerindeki Mercedes marka otomobille seyir halinde olan kadin, bir süre sonra yagis nedeniyle kayganlasan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çikan araç refüjdeki diregi çarparak devirdikten sonra karsi istikamete geçerek durabildi. Kazada araçtaki iki kadin yara almadan kurtulurken, otomobilde ise maddi hasar meydana geldi.

Diregi devirip yolun karsisina geçtiler

Kazanin ardindan ihbar üzerine olay saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yola devrilen diregi kandirarak trafigin akisini yeniden sagladi. Polis ekipleri ise yol üzerinde kazaya sebebiyet vermemek için önlem aldi. Saglik ekipleri de yara almadan kurtulan iki kadinin kontrollerini yapti.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA