Istanbul'da Dehset Anlari Açiklamasi Gürültü Kavgasinda Siseyi Kirip 3 Kisiyi Yaraladilar

Cihangir’de caddede gürültü yapan bir grup, kendilerini uyaran gençlere “Siz mahallesi bekçisi misiniz?” diyerek saldirdi. Ortaligin savas alanina döndügü kavgada alkol siseleri havada uçusurken, 3 kisi kirik sise parçasiyla yaralandi. Dehset anlari kameralara yansirken, polis ekipleri kavgaya karisan taraflari yakalayarak gözaltina aldi.

Istanbul'da Dehset Anlari Açiklamasi Gürültü Kavgasinda Siseyi Kirip 3 Kisiyi Yaraladilar
Beyoglu Cihangir’de meydana gelen olayda, Serkan Kaya, Eren Kavuz ve Yagiz Göçer arkadaslariyla birlikte sokak içerisinde bekledikleri sirada yanlarinda gürültü yapan bir gruba uyarida bulundu. Gürültü yapan grup ise “Siz mahallenin bekçisi misiniz?” diyerek kendilerini uyaran gençlerle tartismaya basladi.



Uyaran gençlere kirik alkol sisesiyle saldirdi

Iki taraf arasinda yasanan tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Gürültü yapan grup, ellerindeki alkol sisesini kirip karsi tarafa saldirdi. Gençler arasindaki kavgayi çevrede bulunanlar ayirmaya çalissa da basarili olamayinca polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekiplerini gören kavgadaki sahislar ara sokaklara girerek kaçmaya çalisti.

Olayda 3 kisi yaralandi, saldirganlar yakalandi

Olay yerine gelen saglik ekipleri ise yaralilara müdahale etti. Yapilan ilk müdahalenin ardindan yarali Serkan Kaya, Eren Kavuz ve Yagis Göçer Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan incelemelerin ardindan süpheliler polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Gürültü nedeniyle çikan kavga kamerada

Beyoglu’nda gürültü yapan gençleri uyardiklari için çikan ve 3 kisinin yaralandigi kavga ani güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, yol kenarinda bir grubun bekledigi ve bir anda kavganin çiktigi, elinde bira sisesi olan sahsin saldirdigi ve daha sonra kavgaya karisanlarin kaçtigi görülüyor.
Kaynak: İHA