Ilimtepe Saglik Ocagi, Yeni Yerinde Daha Saglikli
Uzun yillar prefabrik içerisinde faaliyet gösteren Ilimtepe Saglik Ocagi, Ilimtepe Is ve Yasam Merkezi’ndeki yeni yerine tasindi. Saglik ocagi, 7 bin nüfuslu Ilimtepe’ye yakisan ‘saglikli’ bir alanda hizmet verecek.

Daha saglikli bir hale geldi
Ilimtepe’nin güzellesmeye devam ettigini belirten Baskan Sener Sögüt, “Ilimtepe’nin en önemli eksikliklerden biri saglik ocagimizin hizmet verdigi mekandi. Prefabrik bir yapiydi. Çok sükür Ilimtepe Is Ve Yasam Merkezi’ni bitirdikten sonra saglik ocagimiza çok güzel bir alan olusturduk, tamamladik ve hizmete aldik. Vatandaslarimiz çok güzel ve daha saglikli bir ortamda bu hizmetlerinden yararlanabilecek” dedi.
Modern bir yapiya kavustu
Körfez Belediyesi tarafindan yapilan çalisma ile Ilimtepe Is ve Yasam Merkezi içerisinde hayata geçirilen yeni Aile Sagligi Merkezi binasi içerisinde 5 oda yer aliyor. Iki doktor, bir hemsire ve bir ebenin yer aldigi Aile Sagligi Merkezi içerisinde bir adet mutfak, depo ve ortak kullanim alani da bulunuyor. Vatandaslar için bekleme yapabilecekleri bir salon da olusturuldu.
