Aysenur'a Tekme Attigini Itiraf Eden Dayi Ve Anne Tutuklandi

Burdur’da 3 yasindaki Aysenur’un süpheli ölümünün ardindan gözaltina alinan anne ve dayisi tutuklandi. Aysenur’un babasi, annesi ve anneannesinin ikinci esinden DNA örnegi alinacak.

Aysenur'a Tekme Attigini Itiraf Eden Dayi Ve Anne Tutuklandi
Burdur’da meydana gelen olayda 3 yasindaki Aysenur K., kendisini sabah uyandirmak isteyen annesine herhangi bir tepki vermedi. Bunun üzerine anne Kader K.’nin ihbariyla adrese sevk edilen saglik ekipleri minik Aysenur’un yasamini yitirdigini belirledi. Durumun süpheli bulunmasi üzerine anne Kader K., ve dayi Hizir Tunç Ç, gözaltina alindi. Dayi Hizir Tunç Ç, emniyetteki ifadesinde, Aysenur’un gece ses çikartarak gürültü olusturdugunu ve bu nedenle tekme attigini itiraf etti. Emniyetteki islemlerinin ardindan anne Kader K., ve dayi Hizir Tunç Ç., süpheli, anneanne Yüksel K., ise tanik sifatiyla adliyeye sevk edildi.

Anne ve dayi tutuklandi, anneannenin ikinci esinden DNA örnegi istendi

Savcilik sorgusunun ardindan mahkemeye çikarilan anne Kader K., ve Aysenur’u dövdügünü itiraf eden dayi Hizir Tunç Ç., çikarildiklari mahkemece tutuklandi. Kader K., ve Aysenur’un babasi oldugunu belirten ve bir süre Kader K., ile dini nikahli evli kalan Erdi Karadeniz’den DNA örnegi istendi. Davada ilginç bir gelisme yasanarak, anneannenin ikinci esi olan Erdogan Kazik’tan da DNA örnegi istendi. Nüfus kayitlarina göre minik Aysenur’un babasi, anneannesinin ikinci esi olan Erdogan Kazik oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA