Baskent'te Polis Ekiplerinin Aracini Çalip Bir Polisi Levyeyle Yaralayan Süpheli Araniyor

Ankara’da otomobilinin lastigi patlayan bir kisi kendisine yardim etmeye gelen trafik polislerinin ekip aracini alarak kaçti. GPS’den yeri tespit edilen ekip aracinin yanina giden polis ekiplerine ise süpheli levye ile saldirdi. Saldirma sonucunda 1 polis memurunu hafif sekilde yaralanirken süpheli araniyor.

Baskent'te Polis Ekiplerinin Aracini Çalip Bir Polisi Levyeyle Yaralayan Süpheli Araniyor
Olay, Ankara-Nigde otoyolu Gölbasi mevkiinde meydana geldi. Iddialara göre, henüz kimligi tespit edilemeyen bir kisi otomobilinin lastigi patlak sekilde sag seritte bekledi. Durumu gören trafik polisleri yardim amaciyla durarak duba çekmeye basladi.

Polislerin dubalari dizmeye devam ettigini gören süpheli ekip aracina binerek olay yerinden kaçti. Polis, kaçirilan ekip aracinin GPS cihazindan Selametli Sehit Emrah Mahallesi’ne dogru gittigini belirledi.

Polis ekiplerine levye ile saldirdi

Süpheli ise kaçirilan ekip araciyla Selametli Sehit Emrah Mahallesi’nde beklemeye basladi.

Polis ekip aracinin bularak kontrol etmeye basladigi sirada süpheli levye ile saldirarak yaya olarak kaçti. Saldirma sonucunda 1 polis hafif sekilde yaralandi. Olay yerine sevk edilen saglik ekipleri yarali polise yaptiklari ilk müdahalenin ardindan çevredeki hastaneye sevk etti. Süphelinin yakalanmasi için polis, jandarma ve polis özel harekat ekipleri sevk edildi. Ekipler ise süpheliyi yakalamak için genis çapli bir çalisma gerçeklestiriyor.
Kaynak: İHA