Baskan Gürkan Açiklamasi 'Nilüfer'e Yakisan Hizmetlerin Anahtari AK Parti Belediyeciligi'

AK Parti Nilüfer Teskilati, daraltilmis ilçe danisma meclisi toplantisinda bir araya geldi. Toplantida konusan AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, “Büyüksehir Belediyesinin ilçemize kattigi degerde görüldügü gibi Nilüfer’e yakisan hizmetler ancak AK Parti belediyecilik anlayisindan çikacaktir” dedi.

Baskan Gürkan Açiklamasi 'Nilüfer'e Yakisan Hizmetlerin Anahtari AK Parti Belediyeciligi'
AK Parti Nilüfer Ilçe Baskanligi, 50. daraltilmis ilçe danisma meclisi toplantisini gerçeklestirdi. Görükle Gençlik Merkezi’nde gerçeklestirilen toplantiya AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydin, Mustafa Esgin, Ahmet Kiliç, il ve ilçe yöneticileri ile mahalle baskanlari katildi.

Toplantida yaptigi açilis konusmasinda ilçe teskilatlarinin çalismalarini anlatan AK Parti Nilüfer Ilçe Baskani Esref Kurem, Büyüksehir Belediyesinin getirdigi hizmetleri ilçede yasatacaklari seçim zaferi ile pekistirerek, Nilüfer’e hak ettigi hizmetlerin getirilmesi için çalistiklarini söyledi.



Toplantida konusan AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydin, pandemi krizinin tüm olumsuzluklarina ragmen Türkiye’nin büyümesini sürdürdügüne dikkat çekerek, derdi, çabasi sadece Türkiye’ye ve aziz milletine hizmet etmek olan AK Parti kadrolarinin Türkiye’nin güçlü gelecegine olan yolculugunu her kosulda sürdürecegine olan inancini dile getirdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ise tüm dünyada insan ve toplum sagliginin öncelenerek yatirim ve harcamalarin çogunun saglik alaninda yapilmasina ragmen Türkiye’nin hayatin bir çok alaninda attigi kalkinma adimlari ile gücünü bir kez daha gösterdigini belirtti.

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan da, korona virüsle birlikte yine tüm dünyada etkili olan ekonomik pandeminin etkilerine ragmen Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Bakani Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde yerinde ve zamaninda atilan adimlarla Türkiye’nin kalinma hamlelerine devam ettigini isaret etti. Baskan Gürkan, “Her alanda üretimde kullanilan hammaddelere ulasma zorlugu temel ihtiyaç maddelerinde dengesiz ve fahis artislara sebep oldu. Bu durumda tüm dünya ülkelerinde enflasyon krizini beraberinde getirdi. Ancak hükümetimiz ve devletimizin kararli duruslari ile aziz milletimizin enflasyon baskisi altinda ezilmemesi için gereken adimlar Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan önderliginde atildi. Her kesimden vatandasimizi, isçi ve isvereni tatmin etmeye yönelik maas zamlarinin yani sira özellikle temel ihtiyaç maddelerinde yasanan fiyat artislarini önleyici olarak yürütülen çalismalarla tüm bu adimlarin etkileri kisa zamanda halkimiz tarafindan hissedilecektir. Bu süreci hep birlikte güçlenerek geçirecegimize inaniyorum” dedi.

Tüm teskilatlari ile Bursa için çalistiklarini belirten Baskan Gürkan, bu yoldaki desteklerinden dolayi her kademeden Nilüfer Teskilati mensuplarina tesekkür ederek, Nilüfer’e yakisan hizmetlerin Büyüksehir Belediyesinin ilçeye kattigi degerde görüldügü gibi ancak AK Partili kadrolarca verilebileceginin altini çizdi.
Kaynak: İHA