7. Kattan Düsen Sedefnur Ile Ayni Evde Bulunan 2 Polis Memuru Açiga Alindi

Kocaeli’de üniversite ögrencisi Sedefnur Çaglar’in (23), 7. kattan düserek agir yaralanmasina iliskin gözaltina alinan 2 polis memurunun açiga alindigi ögrenildi.

7. Kattan Düsen Sedefnur Ile Ayni Evde Bulunan 2 Polis Memuru Açiga Alindi
Olay, dün sabah 06.30 siralarinda Körfez ilçesinde bulunan Körfezkent Sitesi 3’üncü etap A-11 Blokt’a meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mimarlik Fakültesi son sinif ögrencisi Sedef Nur Çaglar (23), polis memuru olan arkadasi A.A. ile birlikte yine polis memuru olan arkadaslari O.Ç.’nin evine gitti. Iddiaya göre, Sedefnur Çaglar sabah saatlerinde 7. katta bulunan dairenin penceresinden asagi düstü. Ihbar üzerine olay yerine saglik ekipleri sevk edildi.

Yogun bakimda tedavisi sürüyor

Derince Egitim Arastirma Hastanesine kaldirilan Sedefnur Çaglar’in agir yaralandigi ögrenildi. Yogun bakim ünitesinde tedavi altina alinan genç kizin ailesinin Sivas’ta oturdugu, olaydan sonra hemen Kocaeli’ye geldikleri ifade edildi. Genç kizin ve evde bulunan diger kisilerin aksam saatlerinde birlikte alkol aldiklari ögrenildi.

Olayin ardindan harekete geçen asayis sube ekipleri, evde bulunan polis memurlari A.A. ile O.Ç.’yi ve E.S. isimli genç kizi gözaltina aldi. Gözaltina alinan A.A.’nin ifadesinde, kiz arkadasi Sedefnur ile birlikte arkadasi O.Ç.’nin evine misafirlige gittiklerini, burada alkol aldiklarini ve sabaha karsi bilinmeyen bir sebeple Sedefnur ile tartismaya basladiklarini, tartisma sirasinda kiz arkadasinin balkondan atladigini öne sürdü. O.Ç. ve E.S.’nin ise ifadelerinde, olay sirasinda uyuduklarini, bagrismalara uyandiklarini ve balkondan asagiya baktiklarinda da Sedefnur Çaglar’i yerde yatarken gördüklerini söyledikleri ögrenildi. Polis memurlari A.A. ve O.Ç.’nin açiga alindigi bildirildi.

Kaynak: İHA