Baskan Özlü'den Itfaiye Haftasi Ziyareti

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, her yil 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasinda kutlanan ‘Yangindan Korunma ve Itfaiyecilik Haftasi’ dolayisiyla Itfaiye Müdürlügünü ziyaret ederek, Itfaiye personelleri ile bir araya geldi.

Baskan Özlü'den Itfaiye Haftasi Ziyareti
Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, beraberinde AK Parti Il Baskani Mustafa Keskin ve AK Partili belediye meclis üyeleriyle birlikte itfaiye Müdürlügünü ziyaret etti. Baskan Özlü, her yil 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasinda kutlanan ‘Yangindan Korunma ve Itfaiyecilik Haftasi’ münasebetiyle Itfaiye teskilatinin haftasini kutladi.

Itfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman ve itfaiye personelleri tarafindan karsilanan Baskan Özlü, ülke genelinde yasanan yangin ve sel afetlerinde gösterdikleri basarili çalismalarindan ötürü itfaiye personelini bir kez daha tebrik etti.

"Üstün gayretleri takdire sayandir"

Cansiperhane bir sekilde görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeki teskilatin bölgemiz için büyük önem tasidigini belirten Baskan Özlü, “Teskilatimizin özellikle bu yil içerisinde ülke genelinde meydana gelen afetlerde göstermis oldugu üstün gayretleri takdire sayandir. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Her platformda belirttigimiz gibi Itfaiye teskilatimiz bizim yüz akimiz. Gerek Düzce gerekse de bölgenin en büyük, en kapsamli ve en hizli teskilati için var gücümüzle çalismalarimiz sürüyor. Itfaiye binamizin fiziki sartlarinin iyilestirilmesinden Bahçesehir Bölgesinde kurdugumuz müfrezemize, ekipman ve araçlarimizin modernizasyonuna kadar bir çok çalismayi bir arada sürdürüyoruz. Her türlü olumsuz kosulda canla basla mücadelelerine sahit oldugumuz teskilatimizin haftalarini kutluyorum” dedi.

Ziyarette, Itfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman tarafindan Belediye Baskani Özlü ve AK Parti Il Baskani Keskin’e Türk bayragi ve Itfaiye Bayragi hediye edildi.
Kaynak: İHA