Adana Valisi Süleyman Elban, Ögrenci Yurtlarinda Incelemede Bulundu

Adana Valisi Süleyman Elban, Sariçam ilçesindeki ögrenci yurtlarinda incelemede bulundu.

Valilikten yapilan açiklamaya göre, Vali Süleyman Elban, Gençlik Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar ile birlikte ögrenci yurtlarinda inceleme yapti.

Gençlerin ülkenin gelecegi oldugunu ifade ederek, onlarin en iyi sekilde egitimlerini tamamlamalari için uygun ortamin saglandigini belirten Vali Elban, yurtlardaki odalarda banyo, buzdolabi, çalisma masasi, bazali yatak bulundugunu ve yurtlarin ev rahatliginda güzel ortamlara kavusturduklarini söyledi.

Yeni yurtlar ve mevcut yurtlarda yapilan çalismalarla 4 bin 143 olan ögrenci kapasitesinin 11 bin 182'ye kadar çikarildigini da ifade eden Vali Elban, "Ögrencilerimizin daha konforlu konaklayacagi tesislerimizle, egitim altyapimizla bizler akademik yila haziriz. Çocuklarimizin çagin gereklerine uygun, fiziki sartlari yeterli ortamlarda kalmalari için çok güzel çalismalar yapiliyor. Her sey çocuklarimiz için, her sey gelecegimiz için." ifadesini kullandi.

Vali Elban, özellikle gençlerin sorumluluk bilinciyle hareket edip kurallara uymasi gerektigini belirterek, egitim-ögretim sürecinin saglikli isleyisi konusunda valilik olarak bütün önlemlerin alindigini da bildirdi.

Kaynak: AA