Tarim Ve Orman Bakanligi 118 Isçi Alimi Yapacak

Tarim ve Orman Bakanligi, çesitli birimlerde istihdam edilmek ve belirsiz süreli is sözlesmesiyle çalistirilmak üzere 118 isçi istihdam edecek.

Bakanligin Resmi Gazete'de yayimlanan ilanina göre, isçi alimi Türkiye Is Kurumu (ISKUR) üzerinden yapilacak.

Basvurular, ISKUR internet sitesi üzerinden çevrim içi olarak 20-24 Eylül tarihlerinde alinacak. Her bir aday, ISKUR'un internet sitesinde yayimlanan listedeki is yerlerinden sadece bir is yeri ve meslek dali için basvuru yapabilecek.

Ihtiyaç duyulan hizmet türlerinde ise alinacak isçiler, sinava tabi tutulmadan Bakanlikça dogrudan noter kurasiyla belirlenecek. Noter kura çekimi 4 Ekim Pazartesi günü saat 10.00'da, Bakanligin merkez kampüsündeki Atatürk Konferans Salonu'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salginiyla mücadele kapsaminda alinan tedbirler dikkate alinarak gerçeklestirilecek.

Kura sonuçlari ve diger duyurular Bakanligin "https://www.tarimorman.gov.tr" internet adresinde ilan edilecek ve adaylara herhangi bir yazili tebligatta bulunulmayacak.

Ilana göre isçi alimi, tarim hizmetleri, iklimlendirme, sihhi tesisat, temizlik, insaat gibi çesitli alanlarda görevlendirmek üzere yapilacak.

Kaynak: AA