Milletvekili Kiler Ve Tasar Ahlat'ta Muhtarlarla Bulustu

AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Cemal Tasar, Bitlis’in Ahlat ilçesinde köy muhtarlariyla bir araya geldi.

Milletvekili Kiler Ve Tasar Ahlat'ta Muhtarlarla Bulustu


AK Parti Milletvekilleri Kiler ve Tasar, AK Parti Ahlat Ilçe Baskanligi tarafindan Ahlat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantiyla muhtarlarin sorunlarini dinledi. Toplantida konusan AK Parti Bitlis milletvekilli Vahit Kiler, Ahlat’in artik Türkiye’deki diger normal ilçeler gibi olmadigini devletin zirvesinin gündeminde oldugunu söyledi.

Cumhurbaskani Erdogan’in ve hükümetin Ahlat’a ayri bir önem verdigini belirten Kiler, “Sayin Cumhurbaskanimiz Türkiye’de sadece iki ilçede gece kalir. Bunlardan biri memleketi olan Rize’nin Güneysu ilçesi, bir digeri de Ahlat’tir. Cumhurbaskanimiz yüklendigi misyonla Ahlat’i çok önemsiyor. Burada yaptigi külliye ile de bunu ispatladi. Senede bir günde olsa gelip Ahlat’ta konakliyor. Ahlat artik Türkiye degil dünya gündemindeki yerini almistir” dedi.



AK Parti Bitlis milletvekili Cemal Tasar’da, Ahlat’i Cumhurbaskani ve hükümetin çok önemsedigini belirtti.

Ahlat’a son yillarda güzel yatirimlar yapildigini belirten Tasar, daha kapsamli yatirimlarin yapilacagini ifade etti.



Konusmalarin ardindan milletvekilleri köy muhtarlarinin sorunlarini dinleyerek sorun ve taleplerinin en kisa zamanda çözüme kavusmasi için ellerinden gelen çabayi göstereceklerini ifade etti.



Düzenlenen toplantiya milletvekillerinin yani sira Ahlat Belediye Baskani Abdulalim Mümtaz Çoban, Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Geylani, AK Parti Bitlis Il Baskani Engin Günceoglu, AK Parti Ahlat Ilçe Baskani Oguz Atilgan, Bitlis Il Genel Meclis Baskani Cemalettin Kinç ve partililer katildi.

Kaynak: İHA