Antalya'da Okul Çevrelerindeki Is Yerleri Ve Parklar Denetlendi

Antalya'da okul çevrelerinde yapilan denetimlerde ruhsati bulunmayan is yerleri ile kurallara uymayan araç sürücüleri hakkinda islem yapildi.

Il Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamaya göre, çocuklari her türlü zararli aliskanliklardan uzak tutmak, güvenli bir ortamda gelisimlerini ve egitimlerini sürdürmelerini saglamak, okullarin çevresindeki yerlerin daha huzurlu ve güvenli hale getirilmesini saglamak amaciyla gerçeklestirilen denetimlere devam edildi.

Çocuk Sube Müdürlügü koordinesinde Asayis, Narkotik Suçlarla Mücadele, Trafik Denetleme Sube Müdürlükleri ve karma kadro personelinden olusan ekip tarafindan dün okul çevrelerindeki park, bahçe, kahvehane, internet ve elektronik oyun salonlari, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satisi yapilan yerler denetlendi.

Ruhsati olmayan bir internet salonu ile bir oyun salonu hakkinda islem yapildi, kurallara uymayan 5 araç kullanicilarina da 6 bin 574 lira idari para cezasi uygulandi. Kimlik kontrolünde de arandigi tespit edilen 2 kisi hakkinda da adli islem baslatildi.

Denetimlerin hiz kesmeden devam edecegi bildirildi.

Kaynak: AA