Sopayla Dövdükleri Kisiyi Defalarca Biçaklayip Arabasinin Lastiklerini Patlatip Kaçtilar

Adana’da iki kisi, tartistiklari kisiyi önce sopayla darp etti ardindan vücudunun çesitli yerlerinden defalarca biçakladi. Süpheliler daha sonra yaraladiklari kisinin arabasinin dört lastigini patlatarak olay yerinden kaçti.

Sopayla Dövdükleri Kisiyi Defalarca Biçaklayip Arabasinin Lastiklerini Patlatip Kaçtilar
Olay, Seyhan ilçesine bagli Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Ekrem A., Y.Y. ve I.Y ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede alevlenerek kavgaya dönüstü. Y.Y ve I.Y., Ekrem A.’yi önce sopayla öldüresiye dövdü. Ardindan iki süpheli Ekrem A.’yi vücudunun çesitli yerlerinden defalarca biçakladi. Daha sonra Y.Y. ve I.Y. biçakladiklari Ekrem A.’nin otomobilinin dört lastigini patlatarak olay yerinden kaçti.

Çevredeki vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Yerde yari baygin halde yatan Ekrem A.’nin yakinlari olay yerine geldi. Ekrem A.’nin kiz kardesi, kardesinin yanina egilerek ambulans gelene kadar basinin ucunda durdu. Saglik ekipleri yaraliyi Seyhan Devlet Hastanesine kaldirdi. Yarali Ekrem A’nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Polis olayi gerçeklestiren süphelileri yakalama çalismalarina devam ediyor.
Kaynak: İHA