Türkiye'nin Güvenilir Bir Ülke Oldugunu Ispatlamak Için Almanya'dan Motosikletleri Ile Geldiler

Türkiye’nin Covid döneminde güvenilir bir ülke oldugunu ispatlamak için üç arkadas Almanya’nin Bergkamen sehrinden motosikletleri ile tatil yapmak üzere İçel’in Silifke ilçesine geldi.

Türkiye'nin Güvenilir Bir Ülke Oldugunu Ispatlamak Için Almanya'dan Motosikletleri Ile Geldiler
Alman televizyonlarinin “Covid’den dolayi Türkiye’nin güvenli bir ülke olmadigini, tatil yapilmayacak ülke” haberleri üzerine Ibrahim Çeliktas, Ahmet Tasören ve Ibrahim Islak Almanya’nin Bergkamen sehrinden motosikletleri ile çikarak tatil yapmak üzere İçel’in Silifke ilçesine geldi.

Bergkamen ve Silifke’nin kardes sehirler kapsaminda tatilini Silifke’de yapmak üzere gelen üç arkadas Almanya’ya geri döndüklerinde toplam 10 bin kilometre yol yapacaklar.

Motosikletleriyle Silifke ve Tasucu’nda turlayan üç arkadas amaçlarinin tatil sonrasi Bergkamen sehrine ulastiklarinda Türkiye’nin Covid’den dolayi güvenilir bir ülke oldugunu ve tatil yapilacak yerler arasinda bulundugunu belirtecekler.

Türkiye’nin cennet bir ülke oldugunu belirten Ibrahim Çeliktas, “Almanya’nin Bergkamen sehrinden üç arkadas motosikletlerimizle yola çiktik. Ben Ibrahim Çeliktas, Ahmet Tasören ve Ibrahim Islak arkadaslarimizla bir buçuk yildir bu gezinin planini yaptik. Covid’den dolayi gelemedik. Asilamadan dolayi simdi geldik. Covid döneminde Almanya’daki televizyonlar ’Türkiye Covid’den dolayi tatil yapilmayacak ülke, Türkiye’ye gitmeyin’ diye söylemislerdi. Türkiye ile ilgili olumsuz bilgiler veriyorlardi. Hiçbir kisitlamayi kendimizde görmüyoruz. Bizler de böyle bir seyin olmadigini göstermek için üç arkadas yola çiktik. Geldigimiz Bergkamen sehrinde bizi merak edenler var. Acaba bunlar nasil gelecekler diye. Bizler de Almanya’ya döndügümüzde korkmayin Türkiye’ye gidebilirsiniz diyecegiz. Asinizi mutlaka olun. Bizler asimizi olduk. Asi oldugunuzda tüm dünya kapilarini size açiyor” dedi.

Kaynak: İHA