Bu Duruma Düsürenler Utansin Diyerek 50 Senedir Yasadigi Yeri Terk Etme Karari Aldi

Akrabalari miras paylasimi yüzünden tartisma yasayan 67 yasindaki vatandas, mal ve mülkünü satarak 50 yildir ikamet ettigi Sakarya’nin Serdivan ilçesini terk etme karari aldi. Evinin üzerine ‘bu duruma düsürenler utansin’ yazisini asan Mehmet Kurt, “Mal ve mülkümü satarak yasadigim bu yeri terk edecegim, beni bu duruma düsürenler utansin. 50 senedir burada yasiyorum” diyerek olaya tepkisini gösterdi.

Bu Duruma Düsürenler Utansin Diyerek 50 Senedir Yasadigi Yeri Terk Etme Karari Aldi
Sakarya’nin Serdivan ilçesi Çubuklu Mahallesinde çiftçilik yaparak geçimini saglayan Mehmet Kurt, esi Zekiye Kurt’un akrabalari ile mirasin paylasimi esnasinda sorun yasadi. 67 yasindaki Mehmet Kurt, yasadigi sorun sebebi ile mal ve mülkünü satarak 50 yildir ikamet ettigi mahalleyi terk etme karari aldi. Evi ile çiftçilik yaparken kullandigi tarim aletlerini satiliga çikartan Kurt, evinin üzerine yazdigi ‘Bu duruma düsürenler utansin’ yazi ile de yasadigi olaya tepkisini gösterdi.

Yasanan olay ile alakali konusan Mehmet Kurt, “Mal paylasimi konusunda akrabalarimiz ile birtakim olumsuz olaylar yasadigimdan dolayi mal ve mülkümü satmaya karar verdim. Ve birtakim iftiralara ugradik, mal meraklisi olmamamiza ragmen, iftiralara magdur kaldik. Bu da benim psikolojimi bozdu ve daha olumsuz olaylar yasamamak için mal ve mülkümü satma karari aldim. En azindan bir arazimde konteynirim var orada yasayip, hayatimi devam ettirmeyi, en iyisinin de bu olacagini düsündüm. Mal ve mülkümü satarak yasadigim bu yeri terk edecegim, beni bu duruma düsürenler utansin. 50 senedir burada yasiyorum” dedi.

Kaynak: İHA