Trabzon'a Atanan Kaymakam Demirkale'den Veda Ziyaretleri

Trabzon'un Ortahisar Kaymakamligina atanan Merzifon Kaymakami Gürkan Demirkale, veda ziyaretlerine basladi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan Mülki Idare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ortahisar Kaymakamligina atanan Demirkale, veda ziyaretleri kapsaminda ilçedeki bazi kurum ve kuruluslarini ziyaret etti.

Demirkale, AA muhabirine, 4 yili askin süredir ilçede görev yaptigini, ilk günden bu yana birçok çalismaya imza atildigini söyledi.

Merzifon'un zengin tarihi ve kültürel mirasa sahip, kavsak yollari üzerinde konumlanmis bir sehir olduguna dikkati çeken Demirkale, böyle güzelliklere sahip bir ilçede görev yapmaktan son derece mutlu oldugunu belirtti.

Merzifon'da yapilan her iste birlik ve beraberligin ön plana çiktigini dile getiren Demirkale, sunlari kaydetti:

"Merzifon'da Allah'a sükür güzel isler yaptigima inaniyorum. 'Ben yaptim' degil, 'Hep birlikte yaptik' anlayisiyla hareket ettik. Merzifon'un binlerce yillik tarihinin 4 senesine bizim katkimiz olduysa, güzel seyler basardiysak bu Merzifon halkinin tek vücut olmasi sayesinde oldu. Kaymakamligiyla, siyasetçisiyle, yerel yönetimiyle, belediyesiyle, sivil toplumuyla, vatandasiyla, köylüsüyle, muhtariyla, kisacasi el birligi ile kazanilmis bir basaridir. Dolayisiyla ben daha güzel seylerin yapilacagina inaniyorum. Merzifon’u Merzifon yapan da bu birlik ve beraberliktir. Merzifon bekledigimin de ötesinde çikti."

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mütesebbis Heyeti tarafindan da Demirkale onuruna veda yemegi düzenlendi. Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntas, yaptigi hizmetlerden dolayi Demirkale'ye tesekkür edip, yeni görev yerinde basarilar diledi.

Kaynak: AA