(Özel) Sisli'de Kadininin Cep Telefonunu Çalan Cezayirli Hirsiz Tutuklandi

Sisli’de bir kuyumcuya giren hirsizlardan birisi is yeri sahibini ve müsteriyi oyaladi, digeri ise, kadinin cep telefonunu çaldi. Kisa sürede yakalanan Cezayir uyruklu hirsiz, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hirsizlik anlari ise kameraya yansidi.

(Özel) Sisli'de Kadininin Cep Telefonunu Çalan Cezayirli Hirsiz Tutuklandi
Olay, geçtigimiz günlerde Sisli Feriköy’de yasandi. Edinilen bilgiye göre, Serpil S. isimli kadin Feriköy pasajinda bulunan kuyumcuya girdi. Bu sirada kuyumcuya giren Cezayir uyruklu sahislardan biri kuyumcuyu ve dükkanda bulunan müsteriyi oyalarken, digeri ise harekete geçerek kadinin cep telefonunu çaldi. Arkadasinin telefonu çaldigini anlayan hirsiz, daha sonra baktigi yüzügü birakarak dükkandan ayrildi. Para almak için çantasini kontrol eden kadin, cep telefonunun çalindigini anlayinca polis ekiplerini arayarak yardim istedi.

Hirsizlikta kullandigi kiyafeti yakalatti

Yasanan olayin ardindan polis ekipleri, hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti. Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan önce eskalini ardindan da kimligi tespit edilen hirsizi, Beyoglu Sehit Muhtar Mahallesi Tarlabasi Bulvari üzerinde çalisma yapan Istanbul Güven Timleri Sube Müdürlügü ekipleri, süphe üzerine durdurarak sorguladi. Yapilan sorguda sahsin Cezayir uyruklu A.Y. oldugunu belirledi. Hirsizlik konusuyla alakali güvenlik kamerasina inceleyen ekipler, sahsin üzerindeki kiyafetin Serpil S.’nin telefonunun çalindigi anla ayni oldugunu ve hirsizin Abdurrahman Y. (31) oldugunu tespit etti.

Gözaltina alinan hirsiz tutuklandi

Gözaltina alinarak polis merkezine götürülen hirsiz A.Y., telefonu kendinin çaldigini ve bin TL karsiliginda sattigini söyledigi ögrenildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen hirsiz A.Y. çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasanan hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA