Metruk Binanin Çatisina Çikan Sahis, Polisin Çevikligi Sayesinde Asagiya Indirildi

Samsun’da metruk bir binanin çatisina çikarak intihar tesebbüsünde bulunan sahsi, hizli bir sekilde olaya müdahale eden polis ekipleri yakalayarak asagi indirdi.

Metruk Binanin Çatisina Çikan Sahis, Polisin Çevikligi Sayesinde Asagiya Indirildi
Olay, Ilkadim ilçesi Kiliçdede Mahallesi Samsun Adliye Sarayi önündeki 8 katli metruk binanin çatisinda saat 15.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü oldugu belirtilen Hasan D. (43), girdigi bunalim sonrasi girisi yasak olan metruk binaya çikti. Binanin çatisina çikan sahsi fark eden çevre sakinleri durumu polise bildirdi.

Binanin çatisindan atlayacagini belirten Hasan D.’ye müdahale için olay yerine polis, 112 acil servis ve Samsun Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi kurtarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polisler, karsi binanin çatisindan Hasan D. ile konusurken, metruk binaya giren diger polisler ise sahsa arkadan yaklasip, hizli bir sekilde yakaladilar. Kontrol altina alinan Hasan D., daha sonra polisler tarafindan binadan asagiya indirildi.

Vücudunun belli bölgelerinde kesikler bulunan sahis, olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan Gazi Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Kaynak: İHA